Fysisk medieskab
Skrevet af Marita d. 08. juni 2006 15:17
Som navnet siger, handler en fysisk cirkel om fysisk medieskab. Det vil sige at frembringe fysiske beviser på livet efter døden. Det kan være i form af fysisk tilstedeværelse af den afdøde, men i åndeverdenen levende person. Det kan være i form af EVP, stemmer fra afdøde, som kommer, det kan være i form af materialisation. Og meget andet.

Og medens det ved det mentale medieskab, aktivt mentalt og passivt mentalt, som de fleste medier arbejder med, alene er mediet, som kan se, høre, mærke tilstedeværelsen af den afdøde, kan alle tilstedeværende se, høre, mærke, lugte tilstedeværelsen.

Når man skal arbejde i en fysisk cirkel, skal man gøre sig klart, at man ikke arbejder for sin egen udvikling. Man sidder i cirklen for, at ånderne kan udvikle sig. Hvordan kan man så det, kunne man forledes til at spørge, lærer ånderne ikke nok i den åndelige verden, og kan vi lære dem noget overhovedet. Jo, de lærer i den åndelige verden, men for at kunne manifestere sig fysisk, har de brug for medier og sitters i fysiske cirkler. Sitters er de deltagere i cirklen, som ikke er mediet, og det er sitterne, som oplever fænomenerne, hvorimod mediet, som sidder i et mørkt rum alene, ikke ser, hvad der foregår i cirklen. Ånderne ønsker at blive bedre til at manifestere sig fysisk. De ønsker at udvikle nye metoder, så de nemmere kan komme igennem. Og derfor har de brug for medier og sitters.

En fysisk cirkel er altid lukket. Det vil sige, at det for det første er vanskeligt at blive medlem af den og for det andet er en cirkel, som ikke optager nye medlemmer, når den først er etableret. Desuden arbejder cirkelen kontinuerligt og disciplineret én gang om ugen igennem flere år. Udeblivelse accepteres ikke.

I England findes blot få fysiske cirkler, og så vidt jeg er orienteret kun en enkelt  (endnu) i Danmark.


Marion Dampier-Jeans har givet tilladelse til, at jeg her på siden citerer hendes beskrivelser af det fysiske medieskab og det at arbejde i en fysisk cirkel. Det er jeg meget glad for og siger Marion stor tak for.

Mere om fysisk cirkel og andet cirkelarbejde kan læses på Marions hjemmeside  www.mariondampier-jeans.com