Et håbløst navn - eller......
Skrevet af Marita d. 06. marts 2006 10:22
Jeg er døbt Marita Eyfrið Petersen, i dag er mit navn Marita Eyfrið Kristensen. Mine to første navne er færøske, da jeg er af færøsk slægt. Min far er færing, min mor halvfæring, men jeg er født, døbt og opvokset i Danmark.

Ifølge de numerologer, som arbejder med det, de kalder "oldtidens numerologi" er mit navn næsten håbløst, og jeg vil ikke blive lykkelig, før jeg skifter det ud.

Men sjovt nok kan de slet ikke lave mit numeroskop, fordi de endnu ikke har lavet systemet, således at det kan anvendes på Færøerne med det færøske alfabet.

Og derfor ved ingen af dem, hvordan det i virkeligheden ser ud, men det er såmænd nok også håbløst. Ikke at det afskrækker mig.

For jeg er af den overbevisning, at man har det navn, man skal have, og at det er at narre sig selv at tro, at man bliver lykkelig ved at skifte den etiket, som navnet er. Lykke kommer indefra, og det kan et navn ikke skabe, det er en etiket, som vi bærer, og som kan vise noget om, hvordan vi opfatter og går til omverdenen, og hvordan omverdenen reagerer på os.

Ifølge Norman Shine's system, som jeg selv har videreudviklet til "den ny tids numerologi" kan derimod ethvert navn i ethvert alfabet analyseres i et navnediagram (som det hedder inden for den type numerologi). Det kan lade sig gøre simpelt hen, fordi systermerne går ud fra, at bogstavernes talværdi følger rækkefølgen i alfabetet, uanset hvilket land og alfabet, der er tale om..

Numerologisk er jeg en 3-8'er, det vil sige, at mit psykiske tal er 3 og mit skæbne-/sjæletal er 8.

Jeg kom til verden i Vordingborg den 12. september 1958 og er således Jomfru. Jeg blev født kl. 12:55. Ud over Solen befinder også Månen, Merkur, Venus, Pluto, Zeus og Apollon sig i 9. hus i Jomfruen i mit horoskop. Min MC og mit Personlige Punkt (PP) ligger i Vægten og min Ascendant i Skytten. © Marita Kristensen