Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg29. Maj 2024 22:34
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
Navigation

Forside
Astro-Numerology.dk
FORUM

Ny Cirkel

Anbefal Siden

Avatar-galleri


Artikler
Klummen
Galleriet

LINKS som sidens medlemmer anbefaler

Kalenderen

Ugehoroskop
Træk et tarotkort

Kontakt os

Søg

Foreslå foto til Galleriet
Foreslå et link
Markeds Pladsen
Send Postkort

Nyeste artikler
Poveglia øen - Verd...
Winchester Mystery H...
Den røde Løber
Dykning
Waverly Hills sanita...
Mest læste artikler
Numerologi - ...: 12105
Arbejde i fys...: 9940
Pesten: 8261
I Have a Drea...: 7682
Fra bindebrev...: 6591
Fysisk medieskab: 5313
Besøg IKKE e...: 5213
Waverly Hills...: 5169
Et håbløst ...: 4805
Den røde Løber: 4591
Poveglia øen...: 4525
Problemer, de...: 4120
Winchester My...: 4109
Navnet - etik...: 4040
Navneskifte e...: 3949
Dykning: 3940
Net- og andre...: 3905
Spøgelsesjagt: 3792
Bekendtgørel...: 2337
Den sidste dag: 1960
Nyeste links
. Shianti
. Den Frie Arena
. Foenix
. WellnessMp3 - Hypnoterapi på mp3
. Registrer Hatecrime anonymt
. Tusindfryd
. Imod Vold.dk
. Kristoffers Mindefond
. Filmen om Kristoffer - en helt a...
. Skeptica.dk
Mest besøgte links
. Bog & Mystik - ... [4773]
. Trommeværkstedet [1370]
. Eagle Road [1367]
. Dansk Parapsyko... [1103]
. Mona Lindell [1011]
. ORENDA [963]
. CIB software [930]
. MUTARE.DK [927]
. Paranormal Efte... [899]
. Filmen om Krist... [872]
Nyhedsbrev
Kun for registrerede brugere
Tilfældigt profilbillede
27 brugere (77,14%)
Har allerede en Avatar.
Net- og andre kaldenavne
Marita d. 06. marts 2006 01:15
Disse navne har i høj grad også betydning. Når det for eksempel handler om de navne, vi giver os ud for på nettet eller andre steder, hvor vi optræder under pseudonym, så handler det blandt andet om, hvilken facade vi gemmer os under - hvilken maske vi tager på i den givne situation.

Netnavne
Det er ikke over for alle, at vi ønsker at vise, hvem vi er. Et tænkt eksempel: en person, der som skæbne-/sjæletal har 9-tallet, kan være meget sårbar og åben og har det måske ligefrem med at suge ALT til sig - gode såvel som dårlige energier. Denne person er ofte - samtidig med at være åben også uhyre privat og forsøger at skjule sig og lægge et røgslør ud, så det ikke lige er til at gennemskue, hvad der sker i personen. Og han (eller hun) er måske også blevet skuffet mange gange over sine medmennesker, fordi han dybest set som udgangspunkt har den holdning, at man jo skal tro det bedste om andre mennesker.

Og så kan man jo godt få nogle over nakken hen ad vejen, når det viser sig, at de pågældende slet ikke kan leve op til det billede, som han har dannet sig - det ideal, han har sat op. han har måske haft perioder i livet, hvor han følte sig så hårdt udsat, at han søgte glemsel i rusmidler, eller han byggede en fantasiverden op omkring sig. Efterhånden, som tiden er gået, har han så måske forstået, at alle de prøvelser, han har været ude for, har været en del af hans udvikling, og han har lært, at han er nødt til at beskytte sig, så han ikke så nemt tiltrækker sig andres dårligdomme, eller så han ikke så nemt bliver offer for sit eget ønske og håb om at kunne frelse verden. Derfor vælger han måske at kalde sig noget andet på nettet.

Hvis det for eksempel så er et netnavn, der indeholder 3-tals energi, og som måske også som navnetal giver 3, kan det være, fordi han ubevidst ønsker at vise, at han godt kan slå fra sig og er i stand til at forsvare sig, og at han er i stand til at handle. Det er bemærkelsesværdigt, hvor ofte det viser sig, at netnavne indeholder energier, der skjuler for enhver, hvem man inderst inde er.

Det omvendte kan også være tilfældet. I mit eget tilfælde, for eksempel, kalder jeg mig af og til på Yahoo for cluhqz. Det er ikke for at skjule, hvem jeg er. Det er for at vise, hvem jeg er. Sagen er den, at mit navn (stavet på dansk) Marita Eyfrid Petersen (som jeg havde i 47 år, inden jeg blev gift) ikke indeholder hverken 3- eller 8-talsenergi. Og da jeg er en psykisk 3 og en skæbne-/sjæletals 8, vil jeg gerne vise, når jeg bruger det netnavn, hvem jeg er. Jeg tænker som en handlekraftig 3'er (Mars og Vulkanus) og er i sjælen som Pluto og Hades. Og det har jeg en gang imellem behov for at vise. Altså .... at vise mig som den, jeg er. Jeg kunne godt komme med en lang analyse over, hvorfor jeg så ind imellem har behov for at vise mig selv, men det må komme på et tidspunkt, hvis det skal.

Kælenavne er en helt anden historie
Disse navne gives ofte i kærlighed, og det er ofte navne, man får, medens man er barn. Men vi kender jo også alle til at få navne eller betegnelseer som "Skat", "Elskede", "Ven". Disse får man også som voksen, og ligesom med kælenavne er de givet i kærlighed. Det viser noget om, hvordan den, som giver navnet, forholder sig til én.

Endnu et tænkt eksempel: et barn bliver for eksempel kaldt Bonnie. Det indeholder følgende energier: B = 2, o = 6, n = 5, n = 5, i = 9, e = 5. Det giver 32, som danner tværsummen 5 (3 + 2).

Uden, at det skal være en regel, er der noget, der tyder på, at dette barn næsten er overfyldt med 5-tals energi som planeten Jupiter, der forstørrer alt, og som kaldes Den store Lykke. Det kan betyde, at Bonnie, selvom forældrene kalder hende netop Bonnie, fordi de ønsker hende al den glæde og lykke på jorden, som det er muligt at få, måske nok har det med at overdrive og ikke kan få nok af noget. Er det problemer, kan hun måske ikke få øje på vejen ud af problemerne, fordi hun ikke kan se skoven for bar træer. Er det regninger, når hun bliver ældre, vælter de måske ind ad døren, fordi hun tiltrækker mere og mere og mere. Og selvom Bonnie givetvis er uhyre talentfuld og meget videbegærlig og har megen held, kan det godt hænde, at hun - simpelt hen fordi hun bare må have mere og mere og mere - propper sig med mad og måske ender med at blive alt for tyk. For Jupiter forstørre alt - også kroppen, hvis de rigtige (eller forkerte?) forudsætninger herfor er til stede.

Navnet er givet i kærlighed, men det kan også blive for meget, og dette barn kan godt gå hen og gøre lidt oprør for at slå fast, at hun selv skal skabe sin egen lykke. Det er ikke ngoet, andre skal forsyne hende med. Men navnet blev givet i kærlighed, og hvis dette barn på et tidspunkt vælger at bede forældrene om ikke længere at kalde hende ved kælenavnet, men i stedet ved hendes rigtige navn, vil det være en god idé at følge barnets ønske, for det betyder blandt andet, at hun har taget et skridt på vejen til selv at skabe sin egen lykke.

Joh, kælenavne har betydning. Men det er vigtigt at gøre sig klart, at barnet skal kunne vælge selv, om det ønsker at kendes under dette navn, eller om det er rede til at træde videre, som for eksempel Bonnie, der i de helt unge dage havde stor glæde af kælenavnet, men som på et tidspunkt følte sig klar til at træde videre ud i livet under eget navn.

Tilsvarende har øgenavne en betydning
I modsætning til kælenavnene gives disse ofte ud fra et ønske om at gøre fortræd, og det er oftest ulykkelige sjæle, der kun kan trives med at nedgøre andre, der giver øgenavne. Det er væsentligt at have sig for øje.

Men det sker ikke sjældent, at øgenavne får lige den stik modsatte virkning og altså nærmest giver personen, som forsynes med et øgenavn, en ekstra styrke, fordi han eller hun er en fighter, der ikke vil lade sig kue - og da slet ikke af sådan nogle stakler, der forsøger at gøre sig morsomme eller bedre på andres bekostning. I sådanne situationer vælger den person, der tildeles øgenavnet, måske at tage den energi, der ligger i øgenavnet til sig og bruge det konstruktivt, således at han eller hun beslutter, at hun skal vise dem. Dermed bruges det navn, som er givet for at gøre ondt, til at vise omverdenen, at han eller hun nok skal klare sig. Og det betyder, at de, der giver øgenavnet, kan stå uden for og se slukøret til.

Forfatter-pseudonymer
Langt de fleste forfattere giver sig selv, når de skriver, og det tærer. Derfor vælger mange også ind imellem at gemme sig under pseudonym. Ligesom med netnavne kan det være for at skjule, hvem man inderst inde er, eller for at vise noget af sig selv, der ellers ikke kommer til udtryk i bøgerne.

Andre kaldenavne
Et særligt kapitel er den slags navne, som medlemmer af foreninger, loger, flyvevåbnet og lignende har. Her er navnene med til at signalere et fællesskab, som andre ikke er del af, og som kun er for de "indviede".
© Marita Kristensen
3905 Fremvisninger Udskriv
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 40
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: Jona
Klokken
Replikboks
Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

Marita
18. maj 2024 11:19
Peter, du er ikke alene. Men der er ikke meget at gøre ved det. Angående lukker og slukker: jeg er her endnu.

Peter
25. april 2024 18:53
Ok, sidste mand m/k lukker og slukker. Undskyld jeg forstyrrede.

Peter
15. april 2024 21:59
Jeg er her endnu, og jeg savner de gode gamle fora. Facebook er en phis i en hornlygte, og jeg fatter ikke, at jeg er den eneste der kan se det!

Peter
17. juni 2023 22:54
:-)

Peter
11. oktober 2022 18:40
????

Replikarkiv
Månen off
CURRENT MOON
Dybdemassage, healing, kurser m.v. off
off
Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg
© EyCom Kommunikation og PR og Astro-Numerology.dk 2004-2011.

Indhold: alle rettigheder forbeholdt navngivne forfatter eller Astro-Numerology.dk (Marita Kristensen).
Ingen tekster må anvendes kommercielt uden forudgående, skriftlig tilladelse fra forfatteren.

1530410 Unikke besg
Powered by PHP-Fusion 2003-2005 and Matonor.de