Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg22. Juni 2024 07:36
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
Navigation

Forside
Astro-Numerology.dk
FORUM

Ny Cirkel

Anbefal Siden

Avatar-galleri


Artikler
Klummen
Galleriet

LINKS som sidens medlemmer anbefaler

Kalenderen

Ugehoroskop
Træk et tarotkort

Kontakt os

Søg

Foreslå foto til Galleriet
Foreslå et link
Markeds Pladsen
Send Postkort

Nyeste artikler
Poveglia øen - Verd...
Winchester Mystery H...
Den røde Løber
Dykning
Waverly Hills sanita...
Mest læste artikler
Numerologi - ...: 12110
Arbejde i fys...: 9944
Pesten: 8266
I Have a Drea...: 7700
Fra bindebrev...: 6597
Fysisk medieskab: 5318
Besøg IKKE e...: 5215
Waverly Hills...: 5174
Et håbløst ...: 4811
Den røde Løber: 4595
Poveglia øen...: 4527
Problemer, de...: 4125
Winchester My...: 4114
Navnet - etik...: 4042
Navneskifte e...: 3952
Dykning: 3944
Net- og andre...: 3910
Spøgelsesjagt: 3796
Bekendtgørel...: 2341
Den sidste dag: 1964
Nyeste links
. Shianti
. Den Frie Arena
. Foenix
. WellnessMp3 - Hypnoterapi på mp3
. Registrer Hatecrime anonymt
. Tusindfryd
. Imod Vold.dk
. Kristoffers Mindefond
. Filmen om Kristoffer - en helt a...
. Skeptica.dk
Mest besøgte links
. Bog & Mystik - ... [4774]
. Eagle Road [1387]
. Trommeværkstedet [1371]
. Dansk Parapsyko... [1103]
. Mona Lindell [1012]
. ORENDA [963]
. CIB software [930]
. MUTARE.DK [928]
. Paranormal Efte... [904]
. Filmen om Krist... [874]
Nyhedsbrev
Kun for registrerede brugere
Tilfældigt profilbillede
27 brugere (77,14%)
Har allerede en Avatar.
Spøgelsesjagt
Empyrium d. 03. december 2007 20:40
På opfordring vil jeg her gennemgå hvorledes en paranormal undersøgelse, eller spøgelsesjagt, foretages af Dansk Parapsykologisk Aspekt. Jeg vil gerne gøre opmærksom på at vi ikke påstår at have fundet guldægget, dette er blot den måde VI gør det på, andre gør det på andre måder. Dette er dog i store træk, den mest udbredte måde at foretage en paranormale undersøgelse på, her såvel som i udlandet.

Som I måske efterhånden ved, er jeg medstifter af en paranormal undersøgelsesgruppe, Dansk Parapsykologisk Aspekt. Vi tager ud og foretager undersøgelser, på lokationer, hvor der skulle være spøgerier. I denne artikel vil jeg fortælle lidt om, hvordan en undersøgelse foregår.

 Vi skelner mellem to typer undersøgelser, de opfordrede og de uopfordrede. De opfordrede undersøgelser, er de undersøgelser hvor vi er blevet kontaktet af klienter, der mener at have spøgerier i hjemmet, på arbejdspladsen, eller hvor det nu kan være. De uopfordrede undersøgelser, er de undersøgelser hvor vi selv retter henvendelse til et sted, fordi vi kunne tænke os at få lov, at lave en undersøgelse på dette sted. Det kan f.eks. være kirkegårde, museer, teatre, sindssygehospitaler, eller lignende.Bettina og Martin, begge fra fra Dansk
Parapsykologisk Aspekt, på undersøgelse på
Tøjhusmuseet - oktober 2007


Jeg vil starte med at fortælle, hvordan en opfordret undersøgelse foregår, altså en hvor folk beder os komme. Som regel retter de henvendelse til vores clairvoyante medlem, Bettina. Hun taler med dem i første omgang og vurderer, om der er noget om sagen, eller om det er spøgerier der mest foregår i deres eget hoved. Det forekommer altså ikke sjældent. Er der ”kød på sagen”, så aftales et besøg hos klienten.

I vores gruppe er vi 5 medlemmer. Bettina der blandt andet er clairvoyant, (og meget dygtig), Linda der er hypnotisør og hypnoterapeut, Martin der er i den tekniske del, ligesom Flemming og undertegnede. Når vi kommer ud på lokationen, er det første vi gør at finde et sted at oprette vores ”kommandocentral”, det vil sige stedet hvor vi sætter computere op, og stedet hvor vi opholder os. Det er som regel i et neutralt rum, ofte køkkenet, hvis der ikke er oplevet fænomener der.

Bettina og Linda opholder sig så i den neutrale zone, mens vi andre vises rundt af beboeren, og får at vide hvad der er foregået, og hvor det er foregået. Under denne gennemgang aftaler vi, hvor overvågningskameraerne skal sættes op. Efter gennemgangen begynder vi i den tekniske del, at gøre udstyret klar, samtidig med at lokationen gennemfotograferes med digitalkamera. Det er for at kunne dokumentere alt bagefter, hvordan møbler og diverse nips var placeret, vinduer, el-tavler, ALT der kan have interesse som en mulig forklaring på paranormale fænomener….. Imens gennemgår Bettina og Linda lokationen, og tuner ind, for at se hvad de får ned. Grunden til at de opholder sig i den neutrale zone under den første gennemgang, er naturligvis for ikke at høre beboeren fortælle om fænomenerne, det vil jo i sagens  natur kompromittere det de tuner sig ind på.
Under deres gennemgang får de ofte steder ind, hvor der er meget aktivitet. Der sættes også kameraer op.

Vi har 6 infrarøde overvågnings-kameraer, hvoraf 2 er trådløse. De kan filme ved 0 lux, altså i totalt mørke. De opsættes på de steder vi har fundet frem til, og forbindes med bærbare computere.

Optagelsen fra kameraerne, lagres direkte på harddisk. Derudover har vi et infrarødt videokamera, der også kan filme ved 0 lux.

Fra venstre: Flemming, Martin,
Bettina og Linda fra Dansk Parapsykologisk
Aspekt sammen med beboeren i et privat hjem,
hvor gruppen var på undersøgelse i efteråret 2007


Disse kameraer sættes op, og derefter går vi lights out. Det vil sige at alt lys på lokationen slukkes, undtaget i den neutrale zone, hvor vi alle opholder os. Der er størst chance for at ”fange” noget på overvågningen, når kameraerne filmer i mørke. På dette tidspunkt lader vi kameraerne køre uforstyrret et stykke tid, mens vi interviewer beboeren, og udfylder en undersøgelsesrapport samtidigt.

Efter et stykke tid, begynder vi på at gennemgå lokationen med diverse udstyr. På skift, 2 ad gangen, bevæger vi os rundt, mens de andre stadig opholder sig i den neutrale zone. Det udstyr vi på skift gennemgår lokationen med, er digital videokamera, og almindelige digitalkameraer. Der fyres virkelig mange billeder af. Desuden har vi digital audio optager med rundt, og den bruger vi til at forsøge at opfange såkaldte EVP, hvilket betyder Electronic Voice Phenomena, altså stemmer fra de døde. Vi spørger ud i lokalet om nogen er tilstede, om de har lyst til at præsentere sig, og så videre.

Desuden har vi diverse laser- og digitale termometre, til at registrere især pludselige temperaturfald. Det er et faktum at temperaturen ved tilsynekomst af ånder, ofte falder meget drastisk, på ganske kort tid. Det menes at årsagen er at ånderne for at manifestere sig, må trække energi ud af omgivelserne, og derved også trækker varmen ud af omgivelserne.

Endelig har vi vores nok vigtigste udstyr, nemlig EMF målere. EMF står for Electro Magnetic Field, altså det elektromagnetiske felt. Igen ved man at der ved åndelig aktivitet er svingninger i det elektromagnetiske felt, og med EMF målere, kan vi holde øje med om feltet svinger, eller stiger ekstremt.

Nye teorier kunne tyde på at der også er udsving i baggrundsstrålingen, på steder der plages af spøgerier. Derfor har vi anskaffet en geigertæller, for at forske lidt i om der er noget i disse teorier.

Efter at have gennemgået lokationen på skift flere gange, med forskelligt udstyr, slutter vi undersøgelsen af med endnu engang at lade kameraerne køre uforstyrret i en periode. Derefter renser Bettina ud og hjælper eventuelle ånder, over på den anden side. Dette sker i samråd mellem Bettina og klienten, og med hjælp af Linda.

Tilbage er der at gennemgå alt materialet vi har indsamlet, i de følgende dage. Det drejer sig jo om flere timers video, lydoptagelser, og mange mange billeder. Det kan godt være et hårdt arbejde at sidde koncentreret, og se på et infrarødt videobillede, i 2-3 timer i træk. Normalt sker der jo ikke noget på billedet, men man håber på lige DET, og det behøver kun tage 1-2-3 sekunder. Længere tid behøver det jo ikke at tage et genfærd eller en ånd, at krydse billedet på et af kameraerne. Så der skal virkelig udvises disciplin og viljestyrke…. Det sidste arbejde der skal gøres i forbindelse med en undersøgelse, er at informere klienterne om hvad vi har fundet, eller ikke fundet. De skal selvfølgelig have besked uanset hvad. Har vi fået noget på materialet, skal de besøges igen, så det kan fremvises.

Forskellen mellem en sådan opfordret undersøgelse og en uopfordret, er egentlig ikke ret stor. Selve undersøgelsen foregår på samme måde, det er forarbejdet der er anderledes. Først skal vi finde ud af om stedet har en historie omkring spøgerier. Der skal jo være en grund, til at foretage en undersøgelse. Dernæst skal vi finde ud af hvem der står for stedet, hvem der ejer det, eller har rettighederne til det. Dernæst kontakte den eller disse personer, forelægge vore ønske, og forhåbentlig kunne lave en aftale om at foretage en undersøgelse.
På sådanne undersøgelser er der ikke altid nogen der kan fortælle noget konkret, de eller andre har oplevet. Derfor tager vi udgangspunkt i det Bettina og Linda finder ud af. Derfra foregår undersøgelsen faktisk på samme måde.

I er naturligvis velkomne til at stille spørgsmål i Empyriums Place, hvis der er noget mere I vil vide noget omkring.

3 Kommentar(er) 3796 Fremvisninger Udskriv
Kommentarer
Empyrium d. 09. december 2007 12:49
Mange tak Connie smiley
Empyrium d. 16. december 2007 13:17
Dayzi og Patrik, mange tak for roserne. Og Patrik, skyd løs, bare spørg.....
Er der noget du vil vide, så skal du bare spørge, det er jo fedt at vi kan spørge hinanden om de ting som andre ved, og som vi ikke selv er helt sikre på....
smiley
Empyrium d. 28. maj 2008 19:46
Hej Nina

Nej, der har vi ikke været. Hvis du har lyst til at fortælle mere om det, så send mig en PM her på siden. Jeg vil ihvertfald gerne høre mere smiley
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 40
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: Jona
Klokken
Replikboks
Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

Marita
18. maj 2024 11:19
Peter, du er ikke alene. Men der er ikke meget at gøre ved det. Angående lukker og slukker: jeg er her endnu.

Peter
25. april 2024 18:53
Ok, sidste mand m/k lukker og slukker. Undskyld jeg forstyrrede.

Peter
15. april 2024 21:59
Jeg er her endnu, og jeg savner de gode gamle fora. Facebook er en phis i en hornlygte, og jeg fatter ikke, at jeg er den eneste der kan se det!

Peter
17. juni 2023 22:54
:-)

Peter
11. oktober 2022 18:40
????

Replikarkiv
Månen off
CURRENT MOON
Dybdemassage, healing, kurser m.v. off
off
Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg
© EyCom Kommunikation og PR og Astro-Numerology.dk 2004-2011.

Indhold: alle rettigheder forbeholdt navngivne forfatter eller Astro-Numerology.dk (Marita Kristensen).
Ingen tekster må anvendes kommercielt uden forudgående, skriftlig tilladelse fra forfatteren.

1532093 Unikke besg
Powered by PHP-Fusion 2003-2005 and Matonor.de