Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg22. Juni 2024 08:05
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
Navigation

Forside
Astro-Numerology.dk
FORUM

Ny Cirkel

Anbefal Siden

Avatar-galleri


Artikler
Klummen
Galleriet

LINKS som sidens medlemmer anbefaler

Kalenderen

Ugehoroskop
Træk et tarotkort

Kontakt os

Søg

Foreslå foto til Galleriet
Foreslå et link
Markeds Pladsen
Send Postkort

Nyeste artikler
Poveglia øen - Verd...
Winchester Mystery H...
Den røde Løber
Dykning
Waverly Hills sanita...
Mest læste artikler
Numerologi - ...: 12110
Arbejde i fys...: 9944
Pesten: 8266
I Have a Drea...: 7700
Fra bindebrev...: 6597
Fysisk medieskab: 5318
Besøg IKKE e...: 5216
Waverly Hills...: 5174
Et håbløst ...: 4811
Den røde Løber: 4595
Poveglia øen...: 4527
Problemer, de...: 4125
Winchester My...: 4114
Navnet - etik...: 4042
Navneskifte e...: 3952
Dykning: 3944
Net- og andre...: 3910
Spøgelsesjagt: 3797
Bekendtgørel...: 2341
Den sidste dag: 1964
Nyeste links
. Shianti
. Den Frie Arena
. Foenix
. WellnessMp3 - Hypnoterapi på mp3
. Registrer Hatecrime anonymt
. Tusindfryd
. Imod Vold.dk
. Kristoffers Mindefond
. Filmen om Kristoffer - en helt a...
. Skeptica.dk
Mest besøgte links
. Bog & Mystik - ... [4774]
. Eagle Road [1387]
. Trommeværkstedet [1371]
. Dansk Parapsyko... [1103]
. Mona Lindell [1012]
. ORENDA [963]
. CIB software [930]
. MUTARE.DK [928]
. Paranormal Efte... [904]
. Filmen om Krist... [874]
Nyhedsbrev
Kun for registrerede brugere
Tilfældigt profilbillede
27 brugere (77,14%)
Har allerede en Avatar.
Arbejde i fysisk cirkel - af Marion Dampier-Jeans
Marita d. 08. juni 2006 15:19
Af Marion Dampier-Jeans

FYSISK CIRKEL – www.mariondampier-jeans.com

I denne form for cirkler – fysiske cirkler – er sikkerheden et faktum, og det er ikke alle der kan sidde med i denne form for udvikling i mediearbejdet. Man bliver ofte valgt ud af ånderne, og det vigtigste i denne form for cirkelarbejde er, at der skal herske en total harmoni og kærlighed imellem deltagerne, der skal være gensidig respekt og man skal have det engagement og villighed der skal til for at tjene ånderne…..

Fysiske cirkler får altid et navn, for det giver alle deltagerne en ansvarsfølelse over for det arbejde der udvikles i cirklen - det er ikke navne som dit og mit - men f.eks. et navn der kan have en betydning for alle i cirklen - det kan f.eks. være et Planet navn, eller som min egen cirkel der kaldes Norden, fordi vi er to kvinder der har oprindelse i Norden, der er mange symbolske navne man kan give sin cirkel - det er bare at finde det der passer til Jeres fysiske cirkel!


Grundlæggende principper

Der må ikke bæres parfume eller aftershave til seancen og man skal helst ikke have spist 4 timer før cirkelens start. Løst tøj kan anbefales, der må ikke være noget der strammer. Man sidder i cirklen i en times tid, og man møder op hver uge, den samme dag på det samme tidspunkt.

Udviklingen er langsom I en fysisk cirkel, tro ikke at du vil kunne udvikle dig over en kort tid – denne form for udvikling tager år, og det er her vi ser om deltagerne har den tid og hengivenhed der skal til!

Den fysiske cirkel kan ikke sammenlignes med den mentale cirkel, for her kan man tale og invitere ånderne ind. Du sidder ikke i den fysiske cirkel for at udvikle dig selv……men bare ånderne. Der skal være en leder af cirklen som kan tage kontrollen på et hvert tidspunkt i seancen, og som kan opmuntre Mediet til at gå i trance og lade ånderne gøre brug af dennes krop.

Lokalet

Lokalet, man vælger at afholde en fysisk cirkel i, er bedst hvis der kun er ganske få møbler i, faktisk er det optimalt hvis lokalet kun indeholder kabinettet til Mediet samt stolene som deltagerne skal sidde på. Derudover skal der være et lille bord hvor man lægger de remedier på som skal bruges under seancen, og her tænker jeg på trompet lavet i aluminium eller plastic og hvorpå der er påført et stykke selvlysende tape i toppen og i bunden af instrumentet - dette instrument er vigtigt i arbejdet med direkte stemme fænomenet (direct voice) en tragt til brug for ånderne hvis de vil tale, en blok og pen til automatskrivning, samt diverse andre instrumenter. Har man ikke plads til et lille bord, lægger man alle tingene på gulvet.
Lokalet skal være mørklagt og grunden hertil er, at elektrisk lys eller ganske få lysreflekser udefra kan forstyrre seancen.

Lokalet skal have en god temperatur, der må ikke være koldt, men heller ikke for varmt, og det tempereres bedst via central varme, ikke pejs eller varmluft. Det er også vigtigt at rummet er rengjort, da man i seancen vil kunne se mediet producere ectoplasm, og denne ectoplasm skal jo tilbage til mediets krop og kan derfor samle støvkorn op fra gulvet m.v. Det er meget vigtigt at forstå at enhver form for snavs på gulvet eller i rummet, og som opsamles af den ectoplasm mediet har produceret faktisk kan skade mediet når ectoplasm’ trækkes tilbage i mediet.

Kabinettet

De bedste stole man kan vælge er gode komfortable højryggede stole. Stolene er placeret i en halvmåne rundt om kabinettet, som er placeret i hjørnet af lokalet.
Kabinettet er bygget op via en gardinstang med et sort gardin der er sat op i hjørnet af lokalet, således at mediet kan gå ind bag ved forhænget og sætte dig på den stol der skal være placeret i kabinettet.

Grunden til at mediet skal have dette kabinet er fordi at ectoplasm’ vil blive produceret bag forhænget og energien vil blive bygget op derinde på en sådan måde at ånderne kan gøre brug af den.

Ting som oftest bruges

Dette er ting som kan være gode at kende til når man starter en fysisk cirkel op. Nedenfor nævner jeg ting som oftest bruges i fysiske cirkler og som ånderne kan gøre brug af under seancen.

1. En ikke for tung trompet, som for det meste er lavet at aluminium men som også kan være lavet af plastic, der skal påføres et stykke selvlysende tape i bunden og I toppen så trompeten kan ses i mørket.

2. Det er godt at alle deltagerne i cirklen er forsynet med et glas vand under seancen så de kan få lidt at drikke, derudover skal der være 2 skåle med rent vand som står på gulvet – dette virker vitalt for elementerne i den fysiske cirkel.

3. Papir og pen lægges på gulvet
i de tilfælde hvor ånderne ønsker at skrive en besked. Man kan også lægge noget legetøj som kan larme, som f.eks. babylegetøj så ånderne derigennem kan give lyd fra sig! Man kan lægge små klokker som også kan anvendes af ånderne.

4. Friske blomster er altid dejligt at have stående. Disse blomster kan man opleve bliver flyttet omkring af ånderne i løbet af seancen.

Lys

Det eneste lys, der skal bruges i lokalet, er en lille rød lampe. Denne lampe skal have en tænd/sluk knap placeret således at den let kan tændes og slukkes igennem seancen. Det er også godt at have en båndoptager med så seancen kan optages, dog skal man være opmærksom på, at findes der noget form for små lysdioder på båndoptageren, f.eks. en lille rød lysdiode, så skal den tapes over, for under cirkeludviklingen må der ikke være nogen form for lys der kan ses, bortset fra det røde lys fra lampen, som altid slukket når cirklen begynder seancen.

Sætte sig i gang

Når man starter cirklen synger man nogle opløftende sange for at hæve vibrationerne. Efter et stykke tid kan man så begynde at tale ganske stille med ånderne. Denne form for cirkel må bygge en atmosfære op så ectoplasm’ fra mediet kan blive aktiveret. Hver eneste gang man starter en cirkel op starter man med en bøn og beder om hjælp til sin fysiske udvikling og beder om at al ens vibrations energi må gå til det pågældende Medie der skal arbejde.

Slutningen

Når cirklen når hen I mod slutningen skal man bede endnu en bøn samt, igen synge nogle få sange, på den måde får man Mediet tilbage fra trancen. Dette er cirkellederens ansvar at få Mediet sikkert tilbage til cirklen. Først derefter må gardinet til kabinettet trækkes fra og Mediet kan fortælle hvad han/hun følte undervejs.

Alt er optaget undervejs på båndoptageren og nu kan man også stille og roligt slukke det røde lys.

Det er en rigtig god idé at tage en kop te og en lille snak efter seancen, dette vil medvirke til at Mediet kommer til sig selv og finder jordforbindelsen igen. Båndet man har optaget undervejs i seancen kan man lytte til for at høre om der er stemmer på fra de ånder der har været igennem, der kan også være lyde som man ikke har været opmærksom på under seancen og som man nu kan høre på båndet.


 


 


Ovenstående stillet til rådighed af Marion Dampier-Jeans. Tak til dig, Marion.


0 Kommentar(er) 9944 Fremvisninger Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 40
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: Jona
Klokken
Replikboks
Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

Marita
18. maj 2024 11:19
Peter, du er ikke alene. Men der er ikke meget at gøre ved det. Angående lukker og slukker: jeg er her endnu.

Peter
25. april 2024 18:53
Ok, sidste mand m/k lukker og slukker. Undskyld jeg forstyrrede.

Peter
15. april 2024 21:59
Jeg er her endnu, og jeg savner de gode gamle fora. Facebook er en phis i en hornlygte, og jeg fatter ikke, at jeg er den eneste der kan se det!

Peter
17. juni 2023 22:54
:-)

Peter
11. oktober 2022 18:40
????

Replikarkiv
Månen off
CURRENT MOON
Dybdemassage, healing, kurser m.v. off
off
Forside Astro-Numerology.dk FORUM Artikler Klummen Søg
© EyCom Kommunikation og PR og Astro-Numerology.dk 2004-2011.

Indhold: alle rettigheder forbeholdt navngivne forfatter eller Astro-Numerology.dk (Marita Kristensen).
Ingen tekster må anvendes kommercielt uden forudgående, skriftlig tilladelse fra forfatteren.

1532106 Unikke besg
Powered by PHP-Fusion 2003-2005 and Matonor.de